– Een koud lied

Zoals U van ons gewend bent, delen we enkele opnames uit onze concerten met U door video’s te plaatsen. Vorige week zondag stond ons trio MaGMa in de kerk van Dochamps en het thema van dit concert was “winterstilte”. Begin 2014 bewerkte Gérard de “Cold Song” uit de opera King Arthur van Henri Purcell voor hem en mij. We waren toen nog een duo. Hij vond het geinig om dit door een mezzo-sopraan te laten zingen en inderdaad, het was leuk om te doen en ook het publiek had schik. Dit keer bewerkte Gérard dezelfde aria voor ons trio. U kunt hier de video beluisteren die Eric er van maakte.

Kijkt U ook naar de serie The Crown ? In de intro is de muziek van dezelfde aria prachtig en huiveringwekkend verwerkt. IJskou die je door merg en been gaat.

In werkelijkheid is er deze winter nauwelijks sprake van echt koude dagen. De beelden uit de video herinneren ons er aan hoe het er uit kan zien in dit seizoen.

We wensen U een hele fijne week,

Marijke Persijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *