– Compilatie van de Ardense Gezangen

Het is alweer drie weken geleden dat we onze beide concerten binnen het kader van het BAM!Festival in La Roche gaven. Ik beloofde U de teksten van de vier gedichten van Jacques Perk te geven, die door Peter Visser op muziek werden gezet. Vandaag, als “intro”‘, eerst de video die Eric maakte en waarin U kennis kunt maken met woorden, melodieën, sfeer en de schilderijen van Daisy die zo prachtig bij de “Chants d’Ardenne” passen.

Neem vooral contact met ons op!

Wilt U ze in hun geheel horen en/of laten uitvoeren, dan kunt U contact opnemen met ons Trio MaGMa.

Veel luister- en kijkplezier.
We wensen U weer een hele fijne week,
Marijke Persijn

One thought on “– Compilatie van de Ardense Gezangen

  1. We ontvingen bijgevoegd commentaar van Marie Miller, sopraan uit Wales op de compilatie van de Ardense Gezangen:
    We received this comment from Marie Miller, soprano, living in Wales, regarding the compilation of the Songs of the Ardennes:

    “Wonderful performance of these very difficult arias – with the tessitura stretching from mezzo to soprano – typical of the more modern composers. Your expressive and professionalism in achieving such a wondrous performance of these arias is remarkable and admirable. The trio Magma as always too to be greatly admired. Puts me very much in mind of my performance as Lady Billows in Benjamin Britten’s Albert Herring – where the key and time signatures changed almost at every barline. Many many congratulations dear Marijke in performing this work with such ease, looking lovely and so relaxed. Quite a departure from your usual oratorio or classical and baroque performances but with still the same elan. Marie Miller.”

    Thank you so much, dear Marie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *