– Jacques, Jacques en Jack

Uit het Waals Weekblad

Gisteren hoorde ik Eric aan de telefoon met een zekere Jacques praten. Ik was in de war. Ik ben steeds bezig met de dichter Jacques Prévert, omdat ik zijn korte gedichten wil gebruiken in de Zangcursus die ik in Barvaux ga geven. En ik studeer elke dag op de 4 Ardense Gezangen van Peter Visser die gedichten van de voor La Roche zo belangrijke Nederlandse dichter Jacques Perk op muziek heeft gezet.

Natuurlijk kennen we ook Monsieur Jacques van de heerlijke chocolade voor op brood. Eric gaf laatst pakjes van deze plakjes chocola in de 3 varianten aan onze logees uit Nederland, Frankrijk en Engeland.

Was er nu nog een Jacques? Jazeker, alleen schrijf je zijn naam Jack. Hij is de man die ons terras opnieuw komt leggen. Helaas was dat de vorige keer heel onprofessioneel gebeurd … Wat een lieve man: ik mocht een flyer op zijn ruit plakken. Meerdere zelfs, maar daar ben ik dan weer te bescheiden voor. Hij zal bovendien onze flyers uitdelen. En waar woont hij? Bij Daisy Hoste in de straat die bij ons concert exposeert!!!

Centre Culturel van Barvaux

Heerlijk dat we zoveel steun vanuit de Nederlandse hoek krijgen. Jack die onze concert flyers uitdeelt. Ren de Vree die advertenties in zijn Waals Weekblad plaatst van ons Jacques Perk Concert, maar ook van de Zangcursus die ik vanaf 10 oktober in het Cultureel Centrum van Barvaux ga geven.

Uit het Waals Weekblad

Mocht U zin hebben om naar de Zangavonden te komen waar ik behalve aan het samen zingen veel aandacht zal besteden aan de Glimlach, meditatie, beweging (Yoga, Zanggymnastiek, Brain Gym), ademhaling, houding, zang-oefeningen, presentatie, gedichten en de Kerst, geef U dan vooral op.

Iedereen is van harte welkom! Heerlijk om eind december gezamenlijk ons publiek in de kerk van Barvaux te laten genieten van wat wij hen willen laten zien èn horen.

Wilt U zelf flyers van ons Concert van 5 en 6 oktober 2019 verspreiden, dan bent U van harte welkom om deze bij één van ons thuis af te halen.

Hele fijne week,

Marijke Persijn

2 thoughts on “– Jacques, Jacques en Jack

  1. Zou ik durven komen om te zingen met jullie allen ? Zou ik het aankunnen ? Marijke geef mij uw mening aub.
    Groetjes van mij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *