– Paasconcert Trio MaGMa in La Roche

Wat een prachtig Paasweekend is het dit jaar! Wat geniet iedereen van het heerlijke weer. Gistermorgen gaven Eric en ik een rondleiding in het Wildpark van La Roche en zelfs om 10 uur was het al een zonovergoten ochtend. Dan is het extra leuk voor de bezoekers, maar ook voor ons. En nu is het Pasen en mag ik sinaasappelsap drinken in de zon aan het water!

Vorige week zondag was het veel minder aantrekkelijk buiten. Het was dus fijn dat onze luisteraars knus in de ons zo dierbare Sint-Nicolaaskerk van La Roche naar onze muzikale vertolkingen zaten te luisteren. Kosteres Véronique had alles klaargezet en de verwarming aangedaan, waarvoor onze grote dank! Er waren enkele oude vrienden en fans die helaas niet konden komen. Er waren nieuwe vrienden, familie en belangstellenden die na ons concert heel enthousiaste reacties gaven. Dat was fijn en maakte ons blij. Het is mooi als mensen zeggen geraakt te zijn en de tijd voorbij hebben voelen vliegen. Dat ze even alles los konden laten en helemaal in de muziek konden kruipen. Dat ze de emoties van de aria’s konden meevoelen en meebeleven.

Eric is zo lief geweest om een video te maken van de aria “Eternal Source of Light Divine” van Händel. Met dit prachtige werk openden we ons concert.

U heeft er over kunnen lezen in ons blog van 24 februari 2019. Heel veel luisterplezier!

Hele gezellige Paasdagen namens ons Trio MaGMa en Eric,

Marijke Persijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *