– Prachtig Herfstconcert Trio MaGMa in Dochamps

Wat heerlijk dat we zo’n enthousiast publiek hadden afgelopen zondagmiddag in de kerk van Dochamps! De mensen zaten zó te genieten en dat maakt het zingen en spelen nog extra plezierig. We leerden nieuwe mensen kennen, die onder andere dankzij de advertenties in het Waals Weekblad waren gekomen. We zagen oude, vertrouwde gezichten, wat altijd heel fijn is.  Ik leerde nu dan toch de man kennen die altijd onze berichten deelt: Pascal Daulne. Hij is de burgemeester van Dochamps en blijkt een groot liefhebber te zijn. Hij plaatste diezelfde avond nog een hele lovende reactie op FaceBook. Iedereen was vol lof over ons programma en over het plezier dat we uitstraalden.

Wij willen nogmaals Marie-Esther en Patrick Gillard van harte bedanken voor de hartelijke ontvangst en alle goede zorgen. Bovendien werd er na afloop door de kerk een hapje en een drankje aangeboden. Het is altijd gezellig om even met ons publiek te kunnen napraten. We zijn uitgenodigd om volgend jaar terug te komen en dat gaan we zeker doen!

Fijne week,

Marijke Persijn

 

 

4 thoughts on “– Prachtig Herfstconcert Trio MaGMa in Dochamps

 1. Het was een schitterend concert over meerdere muziek eeuwen. We hebben echt genoten. Ook de kerk is zo mooi en heeft een goede akoestiek. Fijn dat jullie er volgend jaar weer optreden. Ook Eric bedankt voor alle uitleg.

  • Dank je voor al je mooie woorden Ineke. Langzamerhand zijn we een kwartet geworden met Eric er bij. Hij doet zó veel voor ons Trio MaGMa!
   Heerlijk dat jullie weer zo genoten hebben.
   A la prochaine, Marijke chant

 2. Inderdaad een geweldig concert, enig en veelzijdig repertoire, hoog niveau. hoop dat er snel weer concerten volgen. Zo veel is er niet in onze Belgische provincie en als muziekliefhebber en gevorderde violist mis ik dat wel. Prettig ook om kennis gemaakt te hebben!
  Met hartelijke groet,
  Henk en Marijke Snijders

 3. Heerlijk dat jullie zo van ons Herfst (bijna Winter)- Concert hebben genoten! We hebben dit jaar voor het eerst geen Kerst- Concert, maar in 2019 wel een Paas- en een Zomer- Concert. We zijn al hard bezig met de programmering.
  We vonden het heel fijn dat jullie er waren en hopen jullie bij volgende concerten weer te zien!
  Hartelijke groeten,
  Marijke Persijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *