– Herfstconcert Trio MaGMa in Dochamps: 18 november om 16.00 uur

We hebben een locatie en een datum gevonden, die heel geschikt zijn voor ons

Trio MaGMa Herfstconcert

zondag 18 november 2018 om 16.00 uur in de kerk van Dochamps

We stonden er vorig jaar oktober met ons eerste concert met allemaal Opera-aria’s. Het is ons daar heel goed bevallen en we hadden een fantastisch fijn publiek. Bovendien heeft de kerk een hele goede akoestiek. Ook dit keer laten we U aria’s uit Opera’s horen, maar tevens uit Operettes en zelfs uit een Musical.

 

Ik verklap U alvast dat we een aria van Mozart in ons programma opnemen! Ik verheug me daarop. Ik heb altijd met veel plezier zijn aria’s gezongen. Op dit moment wordt mijn vleugel gestemd en worden er wat lichte reparaties aan het instrument uitgevoerd. Dat wordt dus ook genieten voor Gérard!

 

 

 

Om U een indruk te geven van de kerk en het klavecimbel van Gérard (dat er natuurlijk ook weer zal zijn), plaatsen we een video die gemaakt werd tijdens ons concert in Dochamps van vorig jaar. En als U er toen bij was, herinnert het U weer aan die mooie avond.

Fijne week,

Marijke Persijn

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *