– “Onze” LA SPERANZA ruim 1100x beluisterd op YouTube!

Heerlijk om te ontdekken dat onze uitvoering van de aria “La Speranza” uit de opera “Ottone” van G.F.Händel (1685-1759) zo gewaardeerd wordt! Deze is inmiddels ruim 1100x op YouTube beluisterd!

Mensen die op YouTube zoeken, kijken vaak naar het aantal keren dat iets bekeken en beluisterd is en naar de commentaren.

We zijn hier dus héél erg blij mee!

Als je op YouTube kijkt bij onze versie van deze aria, lees je:

www.marijkepersijn.nl/weblog Tijdens het Concert Quatuor, dat op 27 September 2014 plaats vond in de St. Nicolas Kerk in La Roche-en-Ardenne, Belgïe, zong MARIJKE PERSIJN, mezzo-sopraan, begeleid door GÉRARD LAMBERT, orgel, de aria “La Speranza è giunta in porto” uit de opera “Ottone” van G.F. Händel.

We waren heel blij verrast met de volgende commentaren: 

Superb! Your voice is admirably suited to a wide variety of different composers and interpretations. Really impressive – congratulations to you and Gerard Lambert. I am intending to listen to as many as possible on so many of your videos. Marie Miller

en

This is beautiful. I just started learning this song for my lessons. I love the organ along with her voice. Absolutely beautiful and so expressive. Janice Faye Rosen 

en weer

Lovely mezzo quality and I really enjoyed this Handel aria with the Organ – Bravo! Marie  Miller

Marie Miller is een dierbare internet vriendin van me geworden. Het begon met haar ontdekking op YouTube van het recitatief en de aria “Ahi-mè! Dove trascorsi- Che farò senza Euridice” uit de opera “Orfeo ed Euridice” van C.W. von Gluck (1714-1787) uitgevoerd door Gérard en mij in de kerk van La Roche. Ze was zó enthousiast, dat ze daarna vele andere video’s van ons duo en Trio MaGMa heeft beluisterd en van commentaar voorzien. Ze werd een echte Trio MaGMa fan! Ik ontdekte tevens wat een fantastische opera zangeres zij zelf is. Dat vervult me met trots en dankbaarheid. Het gebeurt maar zo weinig, dat zanger-collega’s naar elkaar luisteren en zo positief op elkaar reageren. Diegenen die dat wel doen, hebben een speciale plaats in mijn hart … Evenals alle anderen die ons volgen en steunen!

Fijne week,

Marijke Persijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *