– Wereldpremière èn Buster Keaton!

Zaterdag 5 oktober 2019 om 15.30 uur.

In een zaal van Hotel Floréal, Aneue de Villez 6 in La Roche-en-Ardenne: een wereldpremière van gedichten van Jacques Perk, op muziek gezet door Peter Visser. In een inspirerende omgeving door de schilderijen van Daisy Hoste, verzorgt het Trio MaGMa dit concert met assistentie van de clavecinist Marco Kalkman. De toegang is 10 Euro.

(Ditzelfde concert zal de dag erop, zondag 6 oktober 2019, op dezelfde lokatie en op hetzelfde tijdstip nogmaals worden verzorgd).

Zaterdag 5 oktober 2019, 20.00 uur

In de Sint Nicolaaskerk aan de Grand Rue, zal de mythische stomme film “The General” met Buster Keaton worden vertoond, muzikaal ondersteund door de Franse organist Michel Richlinsky die het monumentale kerkorgel bespeelt.

Voor beide evenementen gezamenlijk op zaterdag 5 oktober (Trio MaGMa plus Buster Keaton) is het mogelijk combi-kaarten te bestellen tegen een gereduceerde prijs van totaal 14 Euro. Reserveert U uw plaatsen via info@festivalbam.be of per sms via +32(0)495183738.

Wenst U enkel één van beide concerten van “Trio MaGMa et Amices” te bezoeken, dan kunt u ook kaarten bestellen op de site van het Trio.

Fijne week,

Marijke Persijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *